Om oss

Grimaldi Access AB är ett företag med bas i Västerås. Idéen med företaget är sprungen ur en vilja att göra skillnad genom att bidra till våra kunders lönsamhet och utveckling genom förståelse för verksamheten och dess förutsättningar. Enkelhet och service är hörnstenarna i hur vi arbetar, varje kund är unik och vår mission är att lära känna er organisation och de som arbetar i den.

Hur vi arbetar

Grimaldi Access AB är ett företag med bas i Västerås. Idéen med företaget är sprungen ur en vilja att göra skillnad genom att bidra till våra kunders lönsamhet genom en förståelse för verkamheten och dess förutsättningar. Enkelhet och service är hörnstenarna i hur vi arbetar, varje kund är unik och vår mission är att lära känna er organisation och de som arbetar i den.

Vi har lång erfarenhet av chefsrekryteringar och operativt ledningsarbete, vilket gör att vi har stor kunskap om kandidatflödet i den region som vi verkar i. Alla kandidater är noga utvalda och har stor professionell erfarenhet och bevisad talang inom sina områden. Vi vet hur deras kompetens och karriärutveckling ser ut, vad som styr deras val och prioriteringar och vilka som är öppna för nya utmaningar. Både kunder och kandidater ska känna sig trygga med oss och behandlas med respekt och konfidentialitet.

Om oss