Beräkningsansvarig Konstruktör inom stål till Saferoad

Är du en nätverkande person som vill driva vår verksamhet framåt? Är infrastruktur och trafiksäkerhet är av intresse för dig med möjlighet att arbeta självständigt och varierande? Söker du dessutom en arbetsplats med möjligheter och spännande framtidsutsikter då är detta tjänsten för dig.

Saferoad bygger för framtiden och söker nu dig som vill vara med på resan! Vi är en av de ledande tillverkarna och distributörerna av trafiksäkerhetsprodukter i Sverige och söker nu en nyckelperson med kompetens inom stålkonstruktioner för en spännande framtid. 

I rollen som stålkonstruktör på Saferoad kommer du att arbeta med och ansvara för beräkning inom hållfasthet, dimensionering, samt optimering. Dina kontaktytor kommer att finnas både internt och externt och de vanliga beställarna är Trafikverket, Skanska, Peab m.fl. Uppdragen karaktäriseras av både långa och korta projekt inom utveckling och kundspecifika projekt med en definierad kravspecifikation på olika konstruktioner. Tilltänkt placeringsort är Köping, Sollentuna eller Huddinge.

Vanliga konstruktioner som dimensioneras på Saferoad är, -broräcken, belysningsstolpar, skyltportaler över vägar, betongbarriärer samt bullerskydd.

Vi söker dig som är civilingenjör inom konstruktion eller är högskoleingenjör med erfarenhet från stålkonstruktion. Som person värdesätter vi egenskaper som självgående, initiativtagande och effektiv. Du har förmåga att behålla överblicken utan att tappa detaljerna. Du har tidigare erfarenhet av regelverk för dimensionering (SS-EN 1090, Eurocode m.fl.) och är bekant med matematisk mjukvara. Problemlösning är för dig en naturlig utmaning och du ser du dig själv som en lagspelare som trivs med att dela din kunskap med andra.

Om du vill bli en nyckelspelare i en organisation med höga ambitioner och stark framåtanda så ser vi fram emot att få med dig i vårt team!

Saferoad Sverige AB är en av de ledande tillverkarna och distributörerna av trafiksäkerhetsprodukter i Sverige. Visionen är att vara en komplett leverantör av både varor och tjänster till Saferoad Sverige kunder. Verksamheten omfattar; utveckling, tillverkning, försäljning, uthyrning, utbildning och andra tjänster inom vägsektorn. Saferoad Sveriges skylt- och trafiksäkerhetsprodukter är väl inarbetade och bidrar till säkrare och bättre trafikmiljö. Saferoad Sverige är nära sina kunder och erbjuder service och specialistkunskap, varför de har försäljningskontor och depåer på flera orter runtom i landet.

Stämmer denna beskrivning in på dig? Du söker tjänsten genom att använda formuläret här intill. Frågor kring processen och tjänsten kan ställas till Märta Grimaldi på 073-684 41 15. Välkommen med din ansökan!

Tillbaka

Ansök

Bifoga ditt CV genom att klicka på knappen nedanför.
Bifoga ditt personliga brev genom att klicka på knappen nedanför.

Jag har läst igenom och godkänt Villkoren! Ja: