Chef Tekniskt säljstöd & Support till Swecon

Vill du vara med och forma en ny roll hos oss på Swecon? Är du en engagerad och utvecklingsorienterad person med tidigare ledarerfarenhet? Då kan du vara den vi söker!

Som chef för säljsupporten kommer du att leda ett kompetent team bestående av nio medarbetare i form av produkt-, systemspecialister, utrustningskonstruktörer och marknadsassistenter. Du är operativt ansvarig för det dagliga arbetet och sätter upp mål både för medarbetarna och verksamheten samt utvecklar och effektiviserar metoder i samarbete inom gruppen såväl som med andra samverkansparter i ett företag som växer. Du har god förståelse för vad som krävs av marknaden som genomgår kontinuerliga teknikskiften och hög utvecklingstakt med avseende på miljö, datautbyte och effektivitet. Som chef för säljsupporten ingår du i ledningsgruppen för marknad och försäljning och rapporterar till vår marknadschef. Du är placerad i Eskilstuna.

Swecons säljsupport ansvarar och hanterar dagliga ärenden kring tekniska produktfrågor i samband med försäljning och avtalshanteringsadministration. Avdelningen ansvarar också för systemstöd och utveckling av företagets anbudsmodul tillsammans med utveckling, standardisering och förvaltning av utrustningspaket för att hjälpa kunden välja rätt produkt och tillbehör, idag såsom imorgon. En viktig del till framgång är att aktivt kommunicera med vår huvudleverantör, Volvo CE för ömsesidig bild över marknadens krav och utveckling. En effektiv, tydlig och snabb säljsupport är en förutsättning för kundens bästa, där vi tar ansvar för en trygg maskinaffär med en hög servicegrad från oss som leverantör. 

Som person är du handlingskraftig och har förmågan att engagera, motivera och inspirera. Du är också strukturerad och systematisk och har en nyfikenhet och intresse för att utveckla verksamheten och kundupplevelsen.

Du har erfarenhet från att driva en verksamhet inom säljsupport/kundservice med högt kundfokus. Du har förmågan att analysera processer och resultat samt att driva ett kontinuerligt förbättringsarbete. Meriterande kan vara erfarenhet från branschen, Volvos CE produkter eller av tillverkningsindustri i större skala.Du har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift, både på svenska och engelska.

Välkommen med din ansökan! 

Swecon Anläggningsmaskiner AB ägs av Lantmännen och är återförsäljare av Volvo Construction Equipment i Sverige. Sweconkoncernen finns även representerad i de baltiska länderna samt delar av Tyskland. Med drygt 500 anställda och 41 serviceplatser i landet kan Swecon erbjuda dig ett komplett sortiment av anläggningsmaskiner, utrustning, reservdelar, service och support. Hos oss kan du också få hjälp med förmånlig finansiering vid köp av en Volvo anläggningsmaskin - allt under ett tak. Swecon Anläggningsmaskiner AB omsätter cirka 3,3 miljarder kr (2016).

På www.swecon.se kan du läsa mer om vår verksamhet. Du söker tjänsten genom att använda formuläret här intill. Frågor kan vändas till Märta Grimaldi på 073-684 41 15. Välkommen med din ansökan!

Tillbaka

Ansök

Bifoga ditt CV genom att klicka på knappen nedanför.
Bifoga ditt personliga brev genom att klicka på knappen nedanför.

Jag har läst igenom och godkänt Villkoren! Ja: