Filialchef till Certego i Göteborg

Du som letar efter nästa steg i din karriär – detta kan vara rollen för dig!

Är du redo för att med stort eget ansvar leda och styra en verksamhet med tydliga övergripande mål; både för tillväxt, lönsamhet, kundnöjdhet och medarbetartillfredställelse?

Vill du vara chef och ledare för en filial med fullt resultatansvar och ansvarig för ett härligt gäng på drygt 20 medarbetare i Göteborg? Ett gäng som präglas av stor yrkesstolthet, kompetens, erfarenhet och som vill samlas runt en ledare som vill styra, engagera, tydliggöra och ta fullt ansvar för hela verksamheten och dess resultat. 

Vi söker dig med dokumenterad erfarenhet av att leda människor, som ser och utvecklar individen såväl som gruppen. Vi ser också att du har erfarenhet från installationsbranschen; gärna från säkerhet, och då främst lås & beslag och larm- och passersystem. 

Som filialchef hos oss på CERTEGO har du arbetsdagar fyllda med olika arbetsuppgifter såsom sälj, leverans, ledarskap och personal, styrning och ekonomiuppföljning och för rätt person är detta en mycket stimulerande och utvecklande roll. 

CERTEGO är en ledande nordisk leverantör av kompletta säkerhetslösningar. Våra kompetenta och engagerade medarbetare skapar innovativa, trygga och behovsanpassade system. CERTEGO finns på̊ 80 orter i Norden, har över 1 200 anställda och omsätter SEK 2,2 miljarder

Välkommen med din ansökan så snart som möjligt dock senast den 2 februari 2020 genom att använda formuläret härintill. Frågor kan vändas till Märta Grimaldi 073-684 41 15.

Tillbaka

Ansök

Bifoga ditt CV genom att klicka på knappen nedanför.
Bifoga ditt personliga brev genom att klicka på knappen nedanför.

Jag har läst igenom och godkänt Villkoren! Ja: