HR-generalist till Consolis Strängbetong

Till Consolis Strängbetong – ett marknadsledande företag i spännande utveckling söker vi en erfaren och professionell HR Generalist. Tjänsten är placerad på huvudkontoret i Stockholm och innebär att konsultativt och affärsinriktat stötta chefer i organisationen med samtliga frågor inom hela HR området.

Som HR Generalist arbetar du i ett team med drivna kollegor på HR avdelningen och rapporterar direkt till HR Chef. Du äger och driver frågor som rör den dagliga verksamheten men förväntas också bidra till den fortsatta utvecklingen av organisationen, av processer och att bidra till en värdeskapande HR-funktion. 

För att nå framgång i rollen har du en relevant utbildning från högskola eller likvärdigt och har en gedigen bakgrund från brett och konsultativt HR-arbete. Du känner dig trygg i din roll och sätter stort värde i att skapa och upprätthålla relationer liksom att våga ställa krav, följa upp och utmana. Som person trivs du med att vara synlig i organisationen och har lätt för att skapa nätverk och förtroende i din omgivning. Du är drivande och har god förmåga att arbeta självständigt och tar egna initiativ. 

Vi som arbetar på Strängbetong är måna om varandra. Vi är engagerade proffs som är ärliga och agerar affärsmässigt. Vi värdesätter nyfikenhet, lär oss ständigt nya saker och fokuserar på utveckling. Att jobba hos oss på Strängbetong innebär att arbeta i ett företag med möjligheter att utvecklas och att få både små och stora utmaningar. Du får jobba i ett företag med närhet till besluten, möjlighet att påverka och där gemenskapen är stark.

Strängbetong är Sveriges ledande stombyggsföretag och vår vision är att skapa de vackraste, mest innovativa och hållbara samhällsmiljöerna i Sverige. Vi bygger allt från bostäder och kontor till parkeringshus, hallar och arenor. 

Strängbetong har idag sju produktionsenheter och elva kontor runtom i Sverige. Med sina 950 medarbetare har Strängbetong en årlig produktion om ca 500 000 ton betongelement och omsätter ca 2,4 miljarder. Huvudkontoret finns i Stockholm. Strängbetong ingår i Consoliskoncernen som har 11 000 anställda och omsätter ca 15 miljarder SEK. Läs mer på www.strangbetong.se

Om du vill bli en nyckelspelare i en organisation med höga ambitioner och stark framåtanda så ser vi fram emot att få med dig i vårt team! 

Stämmer denna beskrivning in på dig? Då ser vi fram emot att få ta emot din ansökan senast den 9 februari 2020 genom att använda formuläret igen. Frågor kan användas till Märta Grimaldi 073-684 41 15.

Tillbaka

Ansök

Bifoga ditt CV genom att klicka på knappen nedanför.
Bifoga ditt personliga brev genom att klicka på knappen nedanför.

Jag har läst igenom och godkänt Villkoren! Ja: