Säljare Motorer & Drivsystem - ABB Svensk Försäljning

Ta chansen att växla upp din karriär genom att bli en del av Svensk Försäljning Motorer & Drivsystem. Vi är en affärsenhet som ingår i ABB och erbjuder energieffektiva lösningar genom att leverera marknadens bredaste program av motorer och drivsystem i världsklass. Hos oss finner du ett öppet arbetsklimat där ett inspirerande arbete matchas med personlig utveckling och möjligheten att kombinera familj med arbetsliv. Vi är idag ett 60-tal medarbetare som återfinns över hela Sverige.

Uppgifter 

Är du en initiativrik person med teknisk bakgrund som vill fortsätta att utvecklas? Vi kan erbjuda dig möjligheten till ett fritt arbete med eget säljansvar från Göteborgsregionen. Ditt uppdrag blir att identifiera affärsmöjligheter, sälja in våra erbjudanden och gesåväl tekniskt som kommersiellt stöd kring motorer och drivsystem till OEM kunder. Det blir också du som planerar och genomför försäljningsaktiviteter, såsom kundbesök, deltagande vid mässor och utbildningar. Du haräven ansvar för egen budget, vilket ger dig möjligheten att själv styra både ditt arbete och resultat. För rätt person finns goda möjligheter till en långsiktig karriär inom ABB. Givetvis kommer du att få en intern produktutbildning så att du har rätt förutsättningar att lyckas i rollen.

Krav

Vi söker dig som är väl insatt i branschen och troligtvis arbetar du redan idag som säljare, konsult eller projektledare med motorer, drivsystem eller liknande produkter. Vi ser gärna att du har goda kunskaper inom automation, el och mekanik samt har förmågan att bygga långsiktiga kundrelationer och känna starkt inför den unika möjlighet som säljrollen innebär att arbete mot OEM kunder. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet från försäljning och marknadsföring. Flytande tal och skrift i svenska och engelska krävs.

Addition info

Rekryterande chef Keyvan Dabiri +46 (0)72-521 50 90 kan svara på frågor om rollen. Fackliga kontaktpersoner - Sveriges Ingenjörer: Lars-Erik Matson +4621-34 23 90, Unionen: Roger Gustavsson +4621 – 32 52 30, Ledarna: Lenny Larsson +4621 - 32 85 47. Övriga frågor ställs till rekryteringskonsult Märta Grimaldi +46 (0) 73-684 41 15. Eftersom vi arbetar löpande med urval tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt, dock senast 18 november 2018. En komplett ansökan ska bestå av CV, personligt brev samt examensbevis. Välkommen med din ansökan!

Läs mer och ansök här:

https://new.abb.com/jobs/sv/details/SE65922761_E1

Tillbaka

Ansök

Bifoga ditt CV genom att klicka på knappen nedanför.
Bifoga ditt personliga brev genom att klicka på knappen nedanför.

Jag har läst igenom och godkänt Villkoren! Ja: