Teknisk Innesäljare till Saferoad

Trivs du i ett arbete med fokus på service och nöjda kunder? Är infrastruktur och trafiksäkerhet av intresse för dig med möjlighet att arbeta självständigt och varierande? Söker du dessutom en arbetsplats med möjligheter och spännande framtidsutsikter då är detta tjänsten för dig.

Saferoad bygger för framtiden och söker nu dig som vill vara med på resan! Vi är en av de ledande tillverkarna och distributörerna av trafiksäkerhetsprodukter i Sverige och söker nu dig som vill vara med och ge bästa tänkbara service och rådgivning till våra kunder.

I rollen som Teknisk innesäljare på Saferoad kommer du att vara med och marknadsföra/sälja samtliga produkter i vårt sortiment vilket kan vara stolpar eller master för belysning, portaler för traditionell skyltning eller för digitala informations- och körvisningsskyltar. Denna roll är placerad i Sollentuna.

Tjänsten innebär kontakter med slutkunder, konsulter i föreskrivande led, grossister, elinstallatörer och markentreprenörer. Här är hela försäljningsprocessen en del av vardagen, från projektering, kalkylering, lämna anbud, kundbearbeta och avslutningsvis orderläggning.

Vi söker dig med erfarenhet från bygg-/entreprenadbranschen eller teknisk försäljning. Gärna med bakgrund inom stålkonstruktion, där en grundläggande förståelse för konstruktion, siffror och ritningar underlättar vardagen.

Som person värdesätter vi egenskaper som självgående, strukturerad och effektiv. Du har förmåga att behålla överblicken utan att tappa detaljerna. Du har tidigare god datorvana samt gärna erfarenhet av affärssystemet Monitor. Problemlösning är för dig en naturlig utmaning och du har lätt för att bygga relationer med andra. Engelska är vårt koncernspråk och du kommer att ha en del kontakter med utländska leverantörer samt behöva resa ibland, varför körkort är ett krav.

Saferoad Sverige AB är en av de ledande tillverkarna och distributörerna av trafiksäkerhetsprodukter i Sverige. Visionen är att vara en komplett leverantör av både varor och tjänster till Saferoad Sverige kunder. Verksamheten omfattar; utveckling, tillverkning, försäljning, uthyrning, utbildning och andra tjänster inom vägsektorn. Saferoad Sveriges affärsområden bestående av Skylt & Teknik, Räcken, Belysning samt Vakt och montage,är väl inarbetade och bidrar till säkrare och bättre trafikmiljö. Saferoad Sverige är nära sina kunder och erbjuder service och specialistkunskap, varför de har försäljningskontor och depåer på flera orter runtom i landet.

Om du vill bli en nyckelspelare i en organisation med höga ambitioner och stark framåtanda så ser vi fram emot att få med dig i vårt team! Du söker tjänsten genom att använda formuläret här intill. Frågor kring processen och tjänsten kan ställas till Märta Grimaldi på 073-684 41 15. 

Tillbaka

Ansök

Bifoga ditt CV genom att klicka på knappen nedanför.
Bifoga ditt personliga brev genom att klicka på knappen nedanför.

Jag har läst igenom och godkänt Villkoren! Ja: