Senior key account manager till Swecon

Vår ”Key Account affär” växer och utvecklas. Gillar du att göra bra affärer, är tekniskt intresserad och har stor erfarenhet av upphandlingar? Vill du vara med och bygga vidare på Swecons affär för stora och strategiska kunder i Sverige? Då kan du vara den vi söker! Till vårt kontor i Eskilstuna söker vi ytterligare en Key Account Manager, annan placeringsort kan diskuteras. 

I denna roll är du en drivande affärsman/kvinna som ser nya utmaningar och möjligheter på en växande marknad. Du kommer att ansvara för utvecklingen av affärer på förmarknaden till våra största kunder, aktivt delta i förhandlingar, kundaktiviteter samt utforma anbud både vad gäller teknisk och kommersiell karaktär.

Vi söker dig som vill arbeta i ett företag som präglas av affärsmannaskap och där ärlighet, respekt och glädje är viktiga ledord. Rollen som Key Account Manager hos oss på Swecon kommer kräva hårt arbete samt stark egen initiativkraft och uthållighet för att nå uppsatta mål. Vi söker efter dig som är en senior KAM och van att arbeta i projekt samt har tidigare erfarenhet inom anläggningsbranschen eller närliggande branscher. Du har goda IT kunskaper samt Microsoft Office.Det är meriterande om du har erfarenhet av avtal, kalkylering, budgetering och finansiering, 

Vi vill att du är resultatinriktad, strukturerad, energisk och utåtriktad samt orädd som person. Att bryta ny mark, skapa kontakter och stimuleras av att träffa kunder är något som är en drivkraft hos dig. För att lyckas i denna roll bör du ha förmågan att förstå kunderna och deras unika behov samt möjligheten att skapa förtroende för dina kunder. Vi söker dig med dokumenterad erfarenhet av företagsrelaterad och strategisk försäljning och du talar och skriver både svenska och engelska flytande. Du är mycket kommunikativ, social och har mycket god samarbetsförmåga både internt och externt. Tjänsten innebär en del resande. 

Swecon Anläggningsmaskiner AB ägs av Lantmännen och är återförsäljare av Volvo Construction Equipment i Sverige. Sweconkoncernen finns även representerad i de baltiska länderna samt delar av Tyskland. Med drygt 500 anställda och 41 serviceplatser i landet kan Swecon erbjuda dig ett komplett sortiment av anläggningsmaskiner, utrustning, reservdelar, service och support. Hos oss kan du också få hjälp med förmånlig finansiering vid köp av en Volvo anläggningsmaskin - allt under ett tak. Swecon Anläggningsmaskiner AB omsätter cirka 3,3 miljarder kr (2016).

www.swecon.se kan du läsa mer om vår verksamhet.  Du söker tjänsten genom att använda formuläret här intill. Frågor kan vändas till Märta Grimaldi på 073-684 41 15. Välkommen med din ansökan senast den 27 januari 2019.

Tillbaka

Ansök

Bifoga ditt CV genom att klicka på knappen nedanför.
Bifoga ditt personliga brev genom att klicka på knappen nedanför.

Jag har läst igenom och godkänt Villkoren! Ja: