Strängbetong söker Arbetsmiljöingenjör

Strängbetong bygger för framtiden med en långsiktig satsning på industriellt byggande och söker nu dig som vill vara med på vår framtida resa! Vi söker nu dig som har ett par års erfarenhet av arbetsmiljöarbete inom byggbranschen och som vill arbeta mer övergripande inom området.

Som Arbetsmiljöingenjör på Montage kommer du att arbeta i en specialistroll med allt ifrån utveckling och vidareutveckling av processer och handlingsplaner till kontakt med linjeorganisationen samt myndigheter. Vår montageavdelning omsätter runt 400 Mkr och sysselsätter runt 25-30 arbetsplatser parallellt över hela landet. I denna roll arbetar du tillsammans med dina kollegor mot vår nollvision. Inom Strängbetong arbetar vi förebyggande med att identifiera risker, föreslå och genomföra förändringar och ha återkommande uppföljningar. Riskanalyser genomförs kontinuerligt både i projekten och på våra fasta arbetsställen. 

I denna roll kommer du att vara kontaktperson för alla montagearbetsplatser i södra och mellersta Sverige när det gäller säkerhet. Du kommer även att samarbeta med chefen för Montage och ingå i dess ledningsgrupp. Viktiga arbetsuppgifter blir att se över och vidareutveckla rutiner och handlingsplaner samt se till att dessa efterlevs i organisationen. Även vara ute på fält och arbeta i nära samarbete med platscheferna kring säkerhetsrelaterade frågor ingår, varför du behöver resa 1-2 dagar/vecka framförallt i mellersta och södra Sverige. Placering av rollen är Stockholm alt Göteborg.

Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning, exempelvis som civil-/högskoleingenjör inom bygg, arbetsmiljö eller annat relevant område. Du har några års erfarenhet av arbetsmiljöarbete inom byggbranschenoch goda kunskaper om aktuell arbetsmiljölagstiftning. Vi söker dig som har ett coachande förhållningssättoch har förmågan att driva igenom initiativ från idéstadie till implementation. Som person är du strukturerad och har förmåga att planera och prioritera ditt arbetesamt tydlighet i din kommunikation.

Vi som arbetar på Strängbetong är måna om varandra. Vi är engagerade proffs som är ärliga och agerar affärsmässigt. Vi värdesätter nyfikenhet, lär oss ständigt nya saker och fokuserar på utveckling. En trygg och säker arbetsmiljö prioriteras där vi ställer krav på delaktighet och ett personligt ansvar. Hos oss arbetar cirka 1200 personer inom olika arbetsområden - allt från försäljning och konstruktion till produktion och montage. Att jobba hos oss på Strängbetong innebär att arbeta i ett företag med möjligheter att utvecklas och att få både små och stora utmaningar. Du får jobba i ett företag med närhet till besluten, möjlighet att påverka och där gemenskapen är stark

Om du vill bli en nyckelspelare i en organisation med höga ambitioner och stark framåtanda så ser vi fram emot att få med dig i vårt team!

Strängbetong är Sveriges ledande företag inom prefabricerade byggnadssystem. Genom att tillverka färdiga element i fabrik och sedan montera ihop dessa på plats kan Strängbetong snabbt leverera ett gediget, sunt och tätt hus, färdigt för uppvärmning. Fördelarna för kunderna är bättre totalekonomi, större trygghet, ökad miljöhänsyn och utrymme för arkitektonisk kvalitet. Strängbetong har cirka 1200 anställda och en omsättning på drygt 2 miljarder kronor. Företaget har sju produktionsanläggningar och kontor på ytterligare fem platser i landet. Huvudkontoret ligger i Stockholm. Strängbetong ingår i den internationella koncernen Consolis. Läs mer på www.strangbetong.se

Stämmer denna beskrivning in på dig? Då ser vi fram emot att få ta emot din ansökan senast den30 januari 2019 men gärna så snart som möjligt då urval sker löpande. Frågor kring processen och tjänsten kan ställas till Märta Grimaldi på 073-684 41 15. Du söker tjänsten genom att använda formuläret här intill. 

Tillbaka

Ansök

Bifoga ditt CV genom att klicka på knappen nedanför.
Bifoga ditt personliga brev genom att klicka på knappen nedanför.

Jag har läst igenom och godkänt Villkoren! Ja: