Teamorienterad Ekonomiansvarig till Jobba i Västerås

Är du en person med bred erfarenhet av ekonomi och trivs när du får möjligheten att använda din kompetens till att styra en verksamhet till att bli bättre? Tycker du om att utveckla befintliga rutiner eller kanske bygga nya? Längtar du efter att arbeta verksamhetsnära och vara lite av ”spindeln i nätet”? Då kan det vara dig vi söker!

Som ekonomiansvarig hos oss har du en mycket viktig funktion och är en del av vår framgång. Du har ett övergripande helhetsansvar för vår ekonomi och dina arbetsuppgifter kommer att innefatta allt från löpande bokföring, uppföljning av pågående projekt, prognosarbete, budgetkontroll samt rapportering till både externa finansiärer och till styrelsen och VD. Rollen innebär att du bistår verksamheten i analyser och i pågående projekt samt är den som driver utvecklingen av budgetarbetet. Du har fallenhet för att växla mellan detaljer och helhet och du delar gärna med dig av dina insikter eftersom du drivs av att skapa förståelse och utveckling genom ditt arbete med ekonomin.

Din förmåga att överblicka en situation, din vilja att befinna dig i sociala kontexter och att du vågar ta för dig i olika sammanhang kommer väl till användning då du utöver ekonomiansvaret även kommer att ha ett visst administrativt ansvar.Som du förstår måste du motiveras av att serva andra och att själv utvecklas,men även kunna lyfta luren och kontakta medlemmar, föreläsare och leverantörer.

Du kommer att jobba tillsammans med ett livligt och arbetsamt team som med värme och prestigelöshet strävar mot samma mål, så din jordnära och lojala personlighet kommer att passa som handen i handsken. 

Vi ser gärna att du har en högskoleutbildning eller en YH-utbildning inom ekonomi och/eller tidigare erfarenhet av ekonomiarbete, gärna inom projektcontrolling. 

Tjänsten kräver att du har goda kommunikationsfärdigheter såväl muntligt som skriftligt i svenska och gärna i engelska. Vidare har du goda kunskaper i Officepaketet med tyngdpunkt på Excel. 

Som person trivs du bäst med att arbeta med en hög grad av eget ansvar och att jobba mot uppsatta deadlines på ett självständigt och strukturerat sätt. 

Jobba i Västerås har arbetsmarknaden som arena och strategisk kompetensförsörjning som syfte. Vår vision är att skapa Sveriges bästa lokala arbetsmarknad. Jobba i Västerås är nationell partner i arbetsmarknadsfrågor och driver en medflyttarakademi för våra medlemmar och deras medarbetare. Jobba i Västerås drivs som en ekonomisk förening och har ett 35-tal medlemmar vars anställda utgör knappt halva Västerås arbetsmarknad. Vi har våra lokaler på Badhusgatan, intill Svartån, mitt i Västerås city.

Välkommen med din ansökan senast den 11 november 2018 men gärna så snart som möjligt då vi har ett löpande urval. Frågor kan vändas till Märta Grimaldi på 073-684 41 15 och du söker tjänsten genom att använda formuläret här intill. 

Tillbaka

Ansök

Bifoga ditt CV genom att klicka på knappen nedanför.
Bifoga ditt personliga brev genom att klicka på knappen nedanför.

Jag har läst igenom och godkänt Villkoren! Ja: